divendres, 21 de març del 2014

Regal sa, original i sostenible

Aquest és un regal original, saludable i econòmic. El regal rau en Apadrinar un arbre fruiter.
 
Els arbres que es poden apadrinar són aquests:

http://www.apadrinaunarbrefruiter.com/ca/arbres/intro

Què suposa apadrinar un arbre fruiter? Amb una aportació econòmica anual de 50, 80 o 100€ vosaltres apadrineu un dels arbres: un cirerer, un pomer, un presseguer, un paraguaio, un nectariner, un taronger, un albercoquer, un noguer o una figuera.

A partir d’aquest moment disposeu d’un saldo que us permetrà adquirir, pel mateix valor de l’aportació que heu fet, fruita de producció pròpia. D’aquesta manera s'us retornarà el 100% de la vostra aportació econòmica.

 El valor d'apadrinar.

Com a padrins, podreu anar a visitar el vostre arbre una vegada a l’any.
Primer de tot, és important que penseu en el valor pel qual voleu fer l’apadrinament. L’empresa disposa de tres modalitats: 50, 80 o 100 euros. Aquest és un import anual que carregaran al vostre número de compte en donar-vos d'alta i, a partir d'aquest moment, ja podreu accedir al catàleg online i fer les comandes que desitgeu. Quan hàgiu esgotat aquest dipòsit o saldo inicial, podreu seguir comprant amb la regularitat que us interessi (una vegada a la setmana, al mes, al trimestre...) i l'import de cada comanda us el cobraran directament al banc. Heu de tenir en compte que cada any haureu de consumir en fruita, com a mínim, el valor que hàgiu escollit per al vostre apadrinament, en aquest cas, pel regal que feu.

Podeu anar a buscar la fruita sense cap cost afegit al magatzem central de Ventalló (Alt Empordà), a les botigues Fruites Núria de L’Escala i Banyoles, la Botiga Flor de Lotus de Sarrià (Girona) o a Mercabarna (Barcelona). Per altra banda, si ho preferiu, us la poden enviar a casa. En aquest cas, el preu de la tramesa serà de 4€. per caixa a Girona capital, de 5 , 6 o 7€. a la resta de Catalunya. D'altra banda, per a comandes grans, el preu de la tramesa de la segona caixa serà tan sols de 2€.

Espero que us agradi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada