dijous, 13 de setembre del 2012

5 maneres originals d'embolicar regals

A aquestes alçades hi comença a haver ja uns quants regals publicats. Fins ara cap entrada del bloc donava detalls de com embolicar-los. Aquí teniu 5 idees ben originals per embolicar un regal. Espero que us agradin tant com a mi!

De ben segur que moltes vegades heu dut una ampolla de vi o de cava, quan us han convidat a dinar o bé a sopar. A partir d'ara podreu seguir fent el mateix obsequi, però sereu els convidats preferits si hi afegiu aquest petit detall. Emboliqueu l'ampolla amb un drap de cuina ben elegant (nou!) i una cinta. Fa goig, oi?


Quan hi ha una celebració on es fan diversos regals a persones diferents, a vegades hi ha una mica de confusió amb els paquets. Per estalviar disgustos i mal de caps feu una lletra ben bonica amb retalls d'altres papers d'embolicar. Quedarà molt bé i tothom sabrà quin és el seu regal.


Si us agrada cuinar pels altres i llavors oferir-ho aquest és un exemple ben fàcil i pràctic per entregar-ho. Feu servir l'ouera per "transportar" unes delicioses magdalenes. Hi podeu incloure una targeta amb el missatge que preferiu: la recepta, un poema, un fragment d'una cançó, un desig, ...


A vegades ens gastem els diners comprant papers d'embolicar quan amb el típic paper d'embalar de tota la vida podem fer paquets molt macos. Aquest n'és un exemple però a la xarxa trobareu moltes idees més. En aquest cas han fet servir petits retalls de roba i han creat unes banderoles ben bufones. Fa ganes d'obrir-lo, oi?


Si el problema és que no tenim traça a embolicar i fer llaços aquest és l'exemple més senzill. Només necessiteu una mica de cordill i llaços de pasta (sense coure, és clar!)
Queda molt original!


Animeu-vos a deixar els vostres comentaris i feu-vos seguidors del bloc!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada